vacature-projectsupport

Jij bent de kracht
achter elk project

Project support
Medewerker

Project support!
Verdien € 2000,00 per maand netto deze zomer!*

Ben jij graag onderweg en heb jij affiniteit met IT? 

Dan zoeken wij jou, digitaal vaardige en hands-on medewerker, om ons projectteam van 15 mensen in Nederland op korte termijn te komen versterken. Het liefst ben je fulltime beschikbaar voor een periode 8 weken (start 16 juni 2018). 

Dit ben jij:

Een technische initiatiefrijke doorzetter die zelfstandig functioneert op MBO/HBO niveau;
– Niet bang voor computers en servers;
– Nauwkeurig, slim en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
– Communicatief sterk in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
– Je hebt een Rijbewijs
– Je bent van onbesproken gedrag (wij doen een achtergrond onderzoek, VOG)

Wat ga je doen?


– Je vervangt servers en zorgt voor updates van servers en computers

– Je rijdt door heel Nederland

– Je werkt gemiddeld 8 uur per dag

 

Wie is de onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever onderhoud voor grote overheidsorganisatie’s de ICT infrastructuur. Dit doen ze al meer dan 20 jaar met veel succes. Jaarlijks moet de ICT apparatuur  vervangen worden om aan de laatste standaarden te voldoen.

Ben je enthousiast geworden?
Soliciteer dan direct.

Heb je vragen? vacature@abconnected.nl
of App: 0619944314
of bel ons op: 020-7601560

FAQ

de meeste vragen al beantwoord over de vacature:

Wij geven jou een overeenkomst gedurende de looptijd van het project. In dit geval is dat een periode van 8 á 9 weken, van midden juni tot en met midden augustus.

Dat vinden wij het fijnst. Nu kan het zijn dat je ergens in bovenstaande periode nog op vakantie gaat of andere bezigheden hebt. Geef dit dan aan in je sollicitatie. Wel is het belangrijk dat áls je beschikbaar bent, dat dat dan wel de hele dag is. 

Je gedrag moet onbesproken zijn. Heb je wel eens een bekeuring gehad, dan is dat geen probleem. Een veroordeling door de rechter kan wel een bezwaar zijn. Het is verstandig, als je twijfelt, het te vermelden bij je kennismakingsgesprek. Er wordt bij de screening een “terugkijktermijn” gehanteerd van minimaal 10 jaar. Er wordt dus gekeken of er de afgelopen 10 jaar sprake is geweest van een relevant strafbaar feit. Als dit het geval is dan zou dat een bezwaar kunnen zijn om verklaring omtrent gedrag af te geven.

Bij ons lopen projecten vaak in elkaar over. Dus heb je het naar je zin gehad tijdens het project en delen wij je enthousiasme over jouw werkzaamheden? Dan is de kans heel groot dat we samen nog veel projecten zullen doen. Omdat we elkaar nu nog niet kennen geven wij je eerst een overeenkomst gedurende dit project.

Heb je vragen? mail je vraag naar vacature@abconnected.nl of stuur een app naar: 0619944314. bellen kan natuurlijk ook: 020-7601560.